Update 4

Hoi allemaal!

Het is alweer even een tijdje geleden, maar binnenkort komen er weer leuke dingen online! Ik heb namelijk nog hele leuke activiteiten gepland!

Ik zal even een update geven wat ik de komende weken nog allemaal ga doen. 🙂

Deze laatste paar weken van het schooljaar zijn altijd een beetje stressen, omdat er nog allerlei projecten ingeleverd moeten worden en ik heb nog een proefwerkweek waarvan de helft van mijn proefwerken al mee telt voor mijn eindexamen volgend jaar! Oeh spannend. 😉 Naast school komt de musical er bijna aan! Aaaah, daar heb ik enorm veel zin in! We hebben nog een repetitieweekend, een extra repetitie in het theater voor staging, nog verschillende doorlopen, de echte generale en uiteindelijk natuurlijk, DE shows!!! Verder heb ik ook nog eens een dansshow van de dansschool waar ik op zit, begin ik met rijles (ja ja ik zou even binnen blijven ;)) en zijn er nog heel veel afsluitende activiteiten met vriendinnen (zoals examenfeestjes van al mijn geslaagde vriendinnetjes woehoeh) waar ik natuurlijk ook allemaal bij wil zijn. Ohja, ik heb ook nog eens een nieuwe baan! Zoals je wel kan lezen zijn deze laatste paar weken ontzettend druk, maar ik houd wel van wat drukte! 🙂 We gaan knallen!!

Even een korte samenvatting wat er gaat gebeuren.

  • Deze zondag, 19 juni, ga ik naar De Tweeling in het Parktheater en daar heb ik heel veel zin in! Ik wilde deze musical echt al het hele jaar zien en nu in de laatste weken voor de show stopt, is het eindelijk zover! Ik werd vooral heel erg nieuwsgierig door de prachtige beelden bij bloed, zweet en spotlights en ik heb het boek moeten lezen voor Nederlands. Het raakte me echt, dus ik ben heel benieuwd hoe het op het toneel wordt overgebracht!
  • Op 3 juli is de dansshow van de dansschool, Cardo, waar ik opzit! Ik dans hier streetdance/hiphop. De show heet, bring back the colour en het wordt heel gaaf. Iedereen van jong tot oud danst mee. Ik dans allebei de shows op zondag en ik heb twee dansen met als thema, social media en fotografie. Ik ga nog even 2 weken hard oefenen, want die dansjes zijn nog best lastig. 😉
  • Op 16 en 17 juli is het weekend aangebroken waar ik alweer het hele jaar naar uitkijk! Het weekend met onze opvoering van @ The Games de musical! We hebben twee shows, een avondshow op zaterdag 16 juli en een matinee op zondag 17 juli. Ik kan niet wachten! Op vrijdag 15 juli hebben we de officiële generale en we hebben nog verschillende doorlopen en een heel repetitieweekend. Heb je de tijd en woon je een beetje in de buurt? 😉 Kom dan zeker kijken! Het is een spectaculaire show!

Nadat ik school en de musical heb afgesloten voor dit jaar ga ik naar… CANADA! Woeeeh daar kijk ik ook nu al naar uit! En ohja aan het eind van de vakantie ga ik ook nog eens naar LONDEN met mijn beste vriendinnetjes (wisten jullie trouwens al dat de nederlandse musicalactrice Sanne den Besten de hoofdrol te pakken heeft in Mamma Mia?! Hoe trots!) en mijn theateruitstapje naar Moeders & Zonen staat ook al gepland. Ik ben ook alvast aan het plannen wanneer ik naar de Lion King, Rent en al die andere goede musicals ga volgend jaar, maar goed nu loop ik wel heel erg op de feiten vooruit. 😉 Eerste deze maand maar eens doorkomen!

Tot snel. KUSX

13256251_1137863286277668_6103815559828221550_n