Update 3

Update: Eigen ervaring

19-12-2014

Met betrekking tot mijn eigen ervaringen zijn er nog wat updates van de afgelopen weken! 🙂

Met school gaan we dit jaar een schooltoneelstuk opvoeren. Het wordt een soort muziektheater en het stuk heet: De dochter van de boevenkoning. Het is echt een leuk stuk en het begint al steeds meer vorm te krijgen bij ons!

Het stuk gaat over een meisje, Doekje, met een goed karakter en een gouden hart. Ze woont in een paleis samen met haar vader, de koning en haar moeder, de koningin. Haar ouders hebben alles van goud, alles gestolen, behalve hun harten die zijn absoluut niet van goud. Het zijn echte boeven en ze willen Doekje op haar 12e verjaardag naar een kostschool sturen (lees: verkopen). Totdat de koning een gouden hart wil voor zijn verjaardag en de enige in het hele rijk die een gouden hart heeft, je raadt het al, is Doekje. De demente oma van Doekje helpt haar om niet gepakt te worden. Een soort sprookje dat net even wat anders loopt.  🙂

Ik mag Doekje spelen, de dochter van de boevenkoning, dus dat is een van de hoofdrollen! 🙂 Ik deel de rol met andere meiden want we hebben meerdere generaties doekjes in de voorstelling. Ik ben er ontzettend blij mee dat ik deze rol mag gaan spelen! We gaan nog heel veel oefenen en ik kan nu al niet meer wachten tot het april is. Dan gaan we de voorstelling twee dagen spelen in theater de Schalm in Veldhoven!

Met TOP musicalopleiding komen we ook al steeds verder met de musical Glee! Afgelopen week hebben we een kleine fotoshoot gehad voor de folders die we op 8 januari gaan uitdelen. De echte grote fotoshoot voor de poster is op 31 januari. Nu vraag je je misschien af wat er op 8 januari dan is?! 🙂  Op 8 januari mogen we met TOP op de nieuwjaarsontmoeting 2015 in theater de Schalm een voorproefje geven van onze nieuwe musical, Glee! De burgemeester heeft zelfs gevraagd of wij de avond willen afsluiten en dat gaan we knallend doen! We gaan de liedjes, Don’t stop believing, wannabe en nieuwe dag, een liedje van de vorige musical, zingen! Heel erg leuk en iets om weer naar uit te kijken!

Top_Glee_december-7

❤ Ilsa