Update 2

Update 2

19-12-2014

Het is alweer bijna 2015 wat dat toch snel! En de kerstvakantie is eindelijk daar. 🙂 Een korte update omdat er de laatste tijd best wat belangrijke dingen bekend zijn gemaakt en gebeurd en omdat ik nog wat leuke dingen ga doen die ik graag wil vertellen!

Allereerst wil ik beginnen met het grote nieuws dat deze week is uitgekomen. Albert Verlinde wordt directeur van Stage Entertainment. Dit betekend dus dat Stage Entertainment en Albert Verlinde entertainment gaan fuseren. Vanaf 2015 worden ze één bedrijf. Dit zal betekenen dat er aan de ene kant minder producties zullen komen, maar aan de andere kant kunnen de producties niet anders dan van hoog niveau zijn als deze twee grote mannen in het vak samenwerken! Ook zal elke productie meer voorstellingen krijgen omdat er simpelweg minder concurrentie is.  Al denk ik zeker wel dat er weer nieuwe concurrentie zal komen. Denk bijvoorbeeld aan de makers van de langslopende musical in Nederland ooit, Soldaat van Oranje.

joop en albert

Ook zijn deze week de nominaties voor de musical awards bekend gemaakt! De awards zullen worden uitgereikt op 7 januari in het Beatrix theater en het komt live op tv! Er zijn 60 nominaties bekend gemaakt en er zijn er maar liefst 10 voor Billy Elliot de musical! Ik vind alle nominaties zeer terecht. Waar ik persoonlijk ontzettend blij mee ben is dat celinde Schoenmaker is genomineerd voor beste vrouwelijke hoofdrol als Jenny in de musical Love Story. Ik vind haar zo’n groot talent en ik denk dat we nog heel veel van haar gaan horen! Ik vind het ook zeker terecht dat er een kindercategorie is ontstaan, er zijn namelijk zoveel talentvolle kinderen in ons land die in grote producties spelen. Als laatste vind ik de twee grote musicals die zijn genomineerd erg goed uitgekozen. Het zijn twee fantastische musicals, Billy Elliot en Moeder ik wil bij de revue. We zullen zien wie er met de prijzen vandoor gaan! Ik ben heel benieuwd. 7 januari op NPO 1!

http://www.stichtingmusicalawards.nl/home/

musicalawards

Zaterdag 20 december mag ik eindelijk Billy Elliot met eigen ogen gaan bewonderen na er fantastisch mooie verhalen over gehoord te hebben! Ik ben heel benieuwd en heb er heel veel zin in. Ik ben persoonlijk ook heel benieuwd wie de rol van Billy die dag zal spelen. Het maakt mij niks uit want ik vind ze stuk voor stuk fantastisch! Ik ga er zeker een recensie over schrijven.

http://www.billyelliot.nl/

Billy_Elliot

Ook ga ik 29 december naar de dansvoorstelling Glass van Isabelle Beernaert en ik ben heel erg benieuwd. Ik ben naar haar vorige show, red yellow blue, geweest en daar heb ik heel erg van genoten. Ik denk zeker dat ik van deze nieuwe show weer heel erg ga genieten en ik verwacht er dan ook veel van!

http://isabellebeernaert.be/

glass dans voorstelling

Afgelopen maandag 15 december zijn Chantal Janzen en Marco Geeratz getrouwd in Londen! Ik vind dit toch ook wel even de moeite waard om te melden, voor diegene die het nog niet wisten, omdat Chantal een van de bekendste musicalactrices in ons land is en ik haar geweldig vind! 🙂 De jurk van Chantal vond ik prachtig, hij is ontworpen door Addy van den Krommenacker.

Ohja, ik heb van Sinterklaas het castalbum van Moeder ik wil bij de revue gekregen en ik draai de cd helemaal grijs! 🙂 Ik ben letterlijk verslaafd aan alle liedjes!

Ik hoop dat jullie weer een beetje op de hoogte zijn van alles!

❤ Ilsa