School of rock obsessie

School of rock obsessie🎸

Long time no see! Even een kleine update van de laatste paar weken. De weken zaten vooral vol met allerlei school deadlines halen, de leraar achterna rennen tijdens de meerdaagse schoolexcursie in Rome, veel leuke uitstapjes naar het strand in de meivakantie, afspreken met vriendinnen en dan vooral uiteten en naar de film en als laaste, jawel (musical related natuurlijk), een nieuwe obsessie voor een broadway musical, namelijk SCHOOL OF ROCK!

Wat is deze musical geweldig! Even serieus ik was na 2 dagen opeens helemaal verkocht en sindsdien kan ik mijn obsessie niet meer onder controle houden😉 ik luister er serieus de HELE dag naar! Die kinderen zijn ZO ontzettend getalenteerd, niet normaal! Zij maken de hele musical compleet en dan heb ik nog niet eens over Alex brightman en Sierra bogges gehad! Fangirl alert😉 De muziek is ook gewoon heel catchy en daar kan ik dus naar blijven luisteren!

Nu las ik vorige week dat het een grote kans is dat deze musical volgend jaar naar Londen komt! OMG dat zou geweldig zijn! Ik ben een van de eerste die kaartjes koopt!:)

Ik ben vorige herfst naar new york geweest, zoals de meeste wel zullen weten😉 maar toen ben ik serieus langs het theater gelopen! Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan dat ik die musical toen nog niet echt kende! Zelfde geldt voor Hamilton! Goed excuus om zo snel mogelijk naar Londen te gaan als deze musicals draaien! Dan kan ik ook meteen mijn favoriete musicalactrice Celinde weer een keer zien😉

School-of-Rock-Broadway-Musical-Tickets-176-052615 sor IMG_9116