Ontmoeting Sanne en Celinde

Ontmoeting Sanne en Celinde 💙

Zoals jullie misschien wel weten ben ik een paar weken geleden met drie vriendinnen naar Londen geweest! Het was echt een feestje en ik wilde eigenlijk totaal niet naar huis, maar helaas….., we moesten toch echt weer naar school!

We zijn in deze week onder andere naar Mamma Mia geweest (heb je mijn recensie hierover nog niet gelezen? klik dan snel hier) en daar heb ik… Tromgeroffel… Jawel, Sanne den Besten ontmoet! Jeeeeej, de meest geweldige Sophie op West End! Ik was echt ontzettend blij toen ik haar naam op het cast bord zag staan (hoewel ik stiekem al wist dat ze speelde ;)) en dat ik haar ook nog even heb kunnen spreken was echt de kers op de taart!

Ik had van te voren al contact met Sanne gehad via twitter en toen vertelde ze dat ze die dag zou spelen! Joehoeeeh! De dag zelf had ik haar ook nog even getweet met de vraag of ze na de matinee naar buiten zou komen en toen reageerde ze dit:

 

img_7096851583

 

Ik helemaal door het dolle heen natuurlijk hahah.

Na de show hebben we even bij stage door gewacht en toen kwam ze naar buiten! ❤ Ze vertelde dat ze nog even voor de ventilator had gezeten omdat 14034970_1752488104994143_220504983520489664_nhet zo ontzettend warm was in het theater. Het was die dag ook 30 graden, pfoe dus dat was wel begrijpelijk. We hebben even kort gebabbeld over onze vakantie in Londen, wat wij nog allemaal gingen doen enzo en natuurlijk over de show. Ik vond het echt heel leuk om haar even te zien!! Een van mijn favo dutchies op West End!! Ook hebben we nog twee van de mamma mia boys ontmoet, Ben Darcy en Edward Chitticks! Oh god zij waren knap! Ik was een beetje starstruck door deze hele middag hahaha :0 14102250_1752488098327477_4372324666737783894_n

Over mijn andere favoriete dutchie gesproken… Volgens mij weten we dan allemaal wel dat ik het over Celinde Schoenmaker heb 😉 die heb ik ook nog gezien deze week!!! Jaaaaaaaaaa! Nou echt, het wordt moeilijk om deze week ooit nog te overtreffen!

Ik dacht dus dat mijn week al niet meer beter kon toen ik sanne en de mia boys had ontmoet dinsdag, maar woensdag werd het nog beter. 😉 We waren deze avond gaan shoppen in oxford street en onze weg terug naar het hotel was langs Piccadilly circus en Her majesty’s theatre (!!!!) We liepen rond 10 uur terug en de show is om kwart over 10 afgelopen! 🙂 Nou, je raadt het al wel! We hebben dus even bij stage door gewacht om haar te zien. ❤ Er stonden nog een heleboel andere mensen die haar wilden zien, dus ik had bedacht om even snel hoi te zeggen en dan weer weg te gaan, maar ze herkende mij meteen en maakte een praatje!

Processed with VSCO with hb1 preset

Dat ze mij herkende had ik never nooit van mijn leven verwacht en dit maakte me dan ook redelijk sprakeloos! Gelukkig had ik mijn vriendinnen als back-up team hahah. We hebben even gezellig geklets over Sanne in Mamma mia! Celinde wil haar namelijk nog steeds gaan zien, dus ze vroeg hoe ze was. 😉 Wij vertelden natuurlijk ook nog even over onze ontmoeting met de ensemble boys en dat ze nogal hot waren, hahahah, hier moest ze wel om lachen. Ook vroeg ze of we naar de Phantom waren geweest, waarop ik antwoordde, nee want ik kreeg mijn squad niet mee naar de opera hahahah. 😉 Ze speelt nog een heel jaar Christine (in het dertigste jaar!!), dus misschien kan ik haar nog wel voor een tweede keer bewonderen! Verder vroeg ze nog even hoe het op school en op mijn theateropleiding was en wat ik later wilde studeren. Ik zei, theaterwetenschap en toen zei ze meteen, ja dat moet je doen, dat wilde ik ook bijna doen! Jeeeej! Een van mijn vriendinnen zei toen nog, nou dan heeft ze meteen een stageplek hier bij jou in londen, hahhaha, als dat toch eens kon hè! 😮

Het was echt een super leuk gesprekje en ik vind het zo leuk dat ik haar weer gezien heb! ❤

Dit is even een kleine impressie van mijn ontmoeting met Sanne en Celinde. 🙂 Enorm geslaagd kan ik wel zeggen!

KUSX ilsa

Processed with VSCO with hb1 preset