2e ontmoeting Celinde

Ontmoeting met Celinde

12 sept, de dag waar ik al een maand naar uitkeek was aangekomen! Wat had ik hier veel zin in!!!

Ik had een erg vroege vlucht waardoor ik al om 10 in Londen stond. Nadat we even naar het hotel waren geweest, hebben we een wandeling gemaakt vanaf convent garden naar piccadilly circus! We gingen naar het her majesty’s theatre, yay! ‘S avonds gingen we namelijk naar the phantom of the opera!! Woeeeh.

Het is een heel mooi theater! Groot en oud, heel indrukwekkend vond ik! Lees hier een kort stukje over het theater. (Komt eraan, dus stay tuned!)

We hebben onze kaartjes opgehaald voor de avondshow en ik heb heel trots naar het castbord zitten kijken omdat er natuurlijk achter christine daaé, celinde schoenmaker stond!! Wauw dat was vet om te zien! We stonden om 1 uur ongeveer bij het theater en toen bedacht ik dat de matinee voorstelling al over 1,5 uur begon! Celinde moest dus ergens rond deze tijd bij het theater aankomen! 😮 ik wilde eigenlijk pas tussen matinee en avondshow bij stage door wachten om haar te ontmoeten, maar de tijd was opeens gunstig en ik had er nog helemaal niet aan gedacht om voor de matinee show al te wachten.

Ik ging dus bij stage door staan en binnen 10 min was ze er!! 🙂 dat was zo’n geluk! Ik was nog niet echt aan het opletten omdat ik dacht dat ze later zou komen, maar opeens zag ik blond haar komen aanlopen! Ze was een beetje in een hurry, omdat ze altijd laat is… zegt ze zelf 😉 en ze moest nog snel gaan opwarmen! Ze nam toch even de tijd voor mij en was super enthousiast, wat is ze toch een lieverd! Ze herkende me zelfs, jeeeej! Ze vertelde met een lach dat ze hard moest werken voor d’r geld, omdat ze zoveel op het podium staat! Dat staat ze inderdaad, pfoe ik snap dat dat vermoeiend is en dan ook nog eens 2 shows per dag! Ze moest vrij snel naar binnen, maar ze maakt toch altijd even kort tijd vrij voor een gezellig praatje! Hoe lief! Ze vroeg ook of ik na de show nog even Hoi kwam zeggen en natuurlijk deed ik dat!

De show was echt helemaal geweldig! Omg, celinde is prachtig als christine en haar stem, wauw, die is zo ontzettend mooi! Lees hier de hele recensie!

Na de show zijn we naar stage door gelopen en hier hebben we even moeten wachten, een half uurtje zoiets! Ze zei namelijk dat ze ‘champagne in haar kleedkamer’ aan de cast had beloofd als afsluiting van haar opening week! Toen ze naar buiten kwam herkende ze me meteen en kwam naar me toe lopen 🙂 dat vond ik natuurlijk ontzettend leuk! Ik kon even aan haar vertellen hoe geweldig ik haar vond als Christine! Ik had een klein kadootje en die heb ik gegeven en dat vond ze heel schattig! Ze zei ook nog dat ik moest blijven zingen en muziek maken, nou celinde dat zal ik zeker doen! 😉

Het was echt een geweldige dag! Ik heb er haar twee keer kunnen zien en ze is zo’n lieverd!

Tot de volgende keer lieve Celinde! Je bent nog lang niet van me af, haha.

xxxx ilsa

Processed with VSCOcam with f2 preset

IMG_8454 IMG_8465