Zangshow

Zangshow: Music and Vocal Works in concert

14-06-2013

Dit was de allereerste keer dat ik heb gezongen voor zoveel mensen! Mijn familie had mij zelfs nog bijna nooit gehoord en ik had pas een jaar zangles maar toch mocht ik meedoen aan de show! Ik vond het erg spannend maar het ging super. De zangshow: Music and vocal Works in concert was eenmalig te zien in theater de Schalm.

Bij zangles waren we opgedeeld in groepjes van drie. Ik mocht met twee super leuke meiden zingen! We zongen allemaal twee solo nummers en bij de andere nummers van de andere meiden zong je het koortje. Ik heb dus alles bij elkaar zes nummers gezongen. Ik heb de volgende twee solo nummers gezongen: Breathe – Taylor Swift en Bubbly – Colbie Caillat. Deze liedjes heb ik bij zangles geoefend, we hebben samen de koortjes gerepeteerd en we hebben nog een performance workshop gehad voor de show. Deze workshop was erg nuttig en heel gaaf. Op de dag zelf hebben we ’s middags een soundcheck gehouden en ’s avonds nog even ingezongen. Backstage in de kleedkamer hebben we met z’n alle gejamd. 🙂

Ik vond het heel spannend om zo alleen op het podium te staan en te zingen maar ik heb er heel erg veel van geleerd en genoten. Het ging ook erg goed, dus dat was een hele opluchting! 😉 Het was een ontzettend mooie en grote ervaring voor mij!

Screenshot_2013-06-18-13-41-31 Screenshot_2013-06-18-13-41-56 IMG_3467