Topveldhoven, Spell Block

TOPveldhoven musicalopleiding seizoen 2016/2017

Na het super geslaagde vorige jaar met onze musical @ The Games, ben ik ook dit jaar weer aangenomen voor de musicalopleiding TOPveldhoven. Ik ga inmiddels mijn 4e jaar in en ik vind het nog altijd even leuk. De audities zijn dus inmiddels geweest en we gaan een top jaar tegemoet met z’n alle. Het is nu al, na één repetitie, een super fijne en leuke groep dus dat gaat helemaal goed komen. De rolverdeling moet trouwens nog komen… oeh dus dat blijft nog even spannend😉

We gaan dit jaar de musical Spellblock opvoeren! Niets is wat het lijkt in deze spectaculaire show waar werkelijkheid en fantasie met elkaar verwezen zijn. Het zelf geschreven script is gebaseerd op de televisie serie Once Upon a Time, maar de sprookjesfiguren zitten dit keer niet vast in Storybrooke, maar in een heuze gevangenis opgericht door alle slechteriken uit de bekende sprookjes. De good guys laten zich natuurlijk niet zomaar kleineren door alle heksen en ze laten het hier dan ook niet bij zitten. Zal het ze lukken om de rollen om te draaien? Maar misschien nog wel een belangrijkere vraag: zijn de slechteriken eigenlijk wel zo slecht? Een verhaal met vooroordelen, misverstanden en (on)begrip. Ook dit jaar mixen we musicalnummers met bekende popnummers. Natuurlijk weer onder leiding van onze liveband. Een show vol humor, dans, zang en spektakel. Kortom, alle ingrediënten voor weer een TOPmusical. 8 en 9 juli 2017 in theater de Schalm.

Meer informatie op: http://www.topveldhoven.com/

Ohja ik wilde nog even mijn favoriete foto van vorig jaar uit @The Games met jullie delen.😉 Volledig in mijn rol als de hysterische styliste Octavia, zing ik hier Populair (wicked).

6_schoonheidssalon-8