Everybody dance now 2014

Everybody dance now liveshow 3 11-04-2014

Ik ben naar de derde liveshow van Everbody dance now seizoen 2 geweest. Het vorige seizoen ben ik naar de eerste liveshow geweest!

 Everbody dance now 2013

Het was echt heel erg leuk en daarom wilde ik er ook super graag nog een keer heen.

De tweede keer was weer net zo geweldig! Omdat ik er al een keer geweest was, wist ik al precies hoe alles werkte en wat je wanneer moest. Ook wist ik de weg in het gebouw. We zaten bijna op dezelfde plek als de vorige keer, dus ik kon het weer super goed zien. Met de plaatsen hebben we denk ik twee keer geluk gehad want je kan natuurlijk ook ergens achteraan zitten.

Wat me als eerste opviel, was dat dezelfde man weer met zijn draaiboek stond te zwaaien. Ik denk dat hij heel veel van deze shows doet. Hij was weer erg leuk. Hij maakte iedereen heel enthousiast met zijn danspasjes zoals, het koeien melken en het boksen. 🙂

Ik vind het ook grappig als ze de soort van promo gaan opnemen. Het hele publiek moet dan eigenlijk uit het niets gaan klappen en fluiten en de presentatrice, Chantal Janzen, moet dan aankondigen dat om half 9 Everybody dance now begint. Dit is tijdens de reclame van GTST. Ik denk me dan in dat ik thuis op de bank zou zitten en hoe het er dan uitziet. 🙂

Als laatste vind ik het speciaal als het bijna half 9 is en de show bijna live op tv komt. In de studio wordt er dan afgeteld en als het zo ver is, 3..2..1…, start er het intro nummer en zijn ze gestart!

Het was weer een super leuke avond! ❤

http://www.rtl.nl/everybody-dance-now/#!/

20140411_194428   313642 IMG-20140412-WA0004

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s