Optreden TOPveldhoven nieuwjaarsontmoeting

Optreden Nieuwjaarsontmoeting Veldhoven 8-01-2015

Op 8 januari hebben we met Topveldhoven een optreden mogen geven op de nieuwjaarsontmoeting van de gemeente Veldhoven! We hebben een voorproefje mogen geven van de musical Glee die we gaan spelen op 11 en 12 juli in theater de Schalm. Ook hebben we nog een liedje van de vorige productie, The Wizz mogen zingen. Het was een geslaagde avond! Het optreden ging erg goed en we hebben Veldhoven kleur gegeven met onze gekleurde kostuums en sprankelende dansjes. Veldhoven kleur geven was het onderwerp van de avond. We hebben de liedjes, Don’t stop believing en Wannebe met z’n alle gezongen, uit de musical Glee en het lied ‘If I ain’t got you’ werd gezongen door het personage Rachel. Ook hebben we aan het einde van de avond afgesloten met het lied ‘nieuwe dag’ uit de musical, The Wizz. We hebben zo al het publiek dansend mee genomen uit de zaal, naar de foyer. 🙂 We hebben op 2 keer in de krant gestaan!

7eb70c4e-3cd6-49ea-8628-170afe57fc86_Musicalklas-TOP TOP_eve_nieuwjaar_Schalm_2015-3 TOP_eve_nieuwjaar_Schalm_2015-38 IMG_3558

Voorbereiding

Om 16:00 werden we verwacht in het theater en we hebben ingezongen en nog een uitgebreide repetitie gehad. Hierna hadden we onze soundcheck en hebben we op het podium geoefend. Toen was het tijd voor: frietjes! 🙂 Daarna hebben we ons omgekleed,  opgemaakt en onze haren gedaan.  We hebben ons helemaal klaargemaakt voor de show! Toen was de tijd aangebroken en mochten we optreden! Na het optreden hebben we heel even pauze gehad voordat we nog een keer mochten optreden met het slotlied. Na afloop hebben we flyers uitgedeeld in de foyer en als het goed is iedereen enthousiast gemaakt over TOPveldhoven en onze nieuwe productie, GLEE. We hopen natuurlijk op volle zalen.

Kijk hier naar ons optreden:  (Ons Glee optreden start op minuut 15:00)

 

Advertisements