Optreden Cult&Tumult 2014

Optreden Cult&Tumult 2014

Afgelopen zondag, 28-09-2014, heb ik met de musicalgroep TOPveldhoven opgetreden op Cult&tumult in Veldhoven! Dit is een cultureel festival in Veldhoven wat elk jaar georganiseerd wordt en het is altijd een weekend lang. Ik ben er ongeveer elk jaar heen geweest sinds ik klein ben en ik vind het altijd super leuk. Er zijn altijd erg veel verschillende optredens, op het grote podium, in theater de Schalm, op straat, in de muziekschool etc. Ook is er straattheater en verschillende dingen voor kinderen. Er hangt altijd een hele gezellige sfeer! Dit jaar hebben bijvoorbeeld Liptease (die je misschien kent van Hollands Got Talent), Gers Pardoel en Waylon opgetreden.

TOPveldhoven mocht dit jaar ook optreden!! Wij hebben met onze musicalgroep een spetterend optreden gegeven en iedereen een poepie laten ruiken. 😉 Het publiek was super enthousiast en het was geweldig om te doen. We hebben de twee groepsnummers, Ga nou maar gewoon en Nieuwe dag gezongen en gedanst en verder zaten er nog 3 solo’s in het programma. We hebben alles bij elkaar een half uur opgetreden. We hebben ons optreden in de Rabozaal in de Muziekschool mogen doen en het zat helemaal vol. Er kon helemaal niemand meer bij en ze stonden zelfs voor de deur. 🙂

Dit was helaas de laatste keer dat we iets uit The Wizz mochten opvoeren. Nu is die musical volledig afgesloten maar het was een fantastische afsluiting. Nu op naar het volgende avontuur, Glee, de musical! De repetities zijn deze donderdag begonnen en we gaan er hopelijk weer iets heel moois van maken!

Top_Veldhoven_28_sept_7

Advertisements