Londen verslag

Over mij: Londen verslag

Hier een verslag over mijn twee geweldige dagen Londen! Op 20 en 21 augustus ben ik met mijn vader naar Londen geweest en we hebben twee fantastische musicals op een dag gezien! De musicals Wicked en Les Misérables. Ik vond het echt helemaal geweldig!

Op 20 augustus moest ik om 5 uur ´s ochtends mijn bedje uit maar dat was het zeker waard!! We gingen met de auto naar Londen dus moesten we op tijd ons bed uit om de Eurotunnel naar Engeland te kunnen halen. Om 9:32 stonden we in de rij met de auto om de trein op te rijden (de precieze tijd weet ik nog omdat ik een reisdagboekje bij houd;)) Van te voren hebben we iets bij de Starbucks gedronken omdat we uiteindelijk iets te vroeg waren. In de trein heb ik het Engelse boek Wicked gelezen. Hoe toepasselijk 😉 Om half 11, half 10 Engelse tijd, kwamen we in Engeland aan. Hierna moesten we nog ongeveer anderhalf uur/twee uurtjes rijden voordat we bij het hotel aan de rand van Londen waren.

We hebben even onze tas afgezet en toen zijn we meteen met de trein en de metro Londen in gegaan! Met de metro zijn we naar de halte Green Park gegaan. Hier zijn we uitgestapt. Inmiddels was het lunchtijd dus hebben we in Green Park in het zonnetjes op het gras geluncht. Hierna zijn we naar Piccadilly Circus gelopen en hier zagen we een Box Office waar je musicalkaartjes kunt kopen. We hadden thuis al kaartjes voor de matinee voorstelling van Wicked geboekt maar voor de avond hadden we nog niks geboekt. Hier wilde we ter plekke kaartjes voor scoren. We hadden heel erg veel geluk want voor de avond voorstelling van Les Misérables waren nog twee plekken over in de stalles! Deze hadden we dus geboekt en ik was suuuuper blij! 🙂 Nadat we deze kaartjes hadden gekocht zijn we naar Victoria gegaan met de metro. Vanaf deze halte konden we zo naar het Apollo Victoria theatre lopen waar Wicked speelt en toen zijn we naar binnen gegaan!

!cid_CE0B9708-B1DC-40E6-9599-2D30B9FA2A9C

De hele foyer was groen door het groene licht dus dit gaf een heel vet effect. Ik heb ook een Wicked cd gekocht en daar ben ik heel blij mee want ik heb hem al heel vaak geluisterd! 🙂 De muziek vind ik prachtig. Ik vind het een heel mooi theater en het decor van Wicked vind ik ook ontzettend vet. De show begon om 14:30 en het was helemaal super! Wil je mijn recensie lezen? Klik dan hier

!cid_1ECD8572-F530-4D3D-8586-6479E8F70B4B

Toen de show afgelopen was hebben we de metro terug gepakt naar Green Park  en vanaf hier zijn we naar Piccadilly circus gelopen. Tussendoor hebben we nog ergens gegeten. Uiteindelijk waren we iets te vroeg bij Queen’s theatre dus hebben we tegenover het theater bij de Costa nog iets gedronken. Hierna zijn we het theater binnen gegaan! Het is een heel ander theater dan het Apollo Victoria theatre. . Dit kon ik nu natuurlijk heel goed vergelijken omdat ik allebei de theaters binnen ben geweest op één dag. Queen’s theatre is bijvoorbeeld veel korter in de lengte.

!cid_AC1BD1E6-3A66-41BF-9308-37699374A4B6!cid_3D76EF51-1E4F-4501-9B6A-FE3E5C17F70C

De musical was echt fantastisch en heel indrukwekkend! Klik hier voor mijn recensie.

Ik vond het geweldig dat Celinde speelde! Ik vind haar namelijk heel erg goed en geweldig zingen dus echt super dat ik haar in Les Mis heb mogen zien! ❤ Ze speelde de rol van Fantine helemaal super.

Na de show zijn we met de metro terug naar het hotel gegaan en meteen gaan slapen. Het was een geweldige dag! ❤

De volgende dag, 21 augustus, zijn we al vroeg Londen in gegaan. Hier hebben we de hele ochtend nog rond gelopen. We hebben bijvoorbeeld een heleboel theaters gespot! 🙂 Zoals het Cambridge theatre waar Matilda speelt. Vroeg in de middag hebben we geluncht en toen zijn we weer met de auto naar de Eurotunnel gereden. We moesten natuurlijk de trein halen. De hele reis hebben we musicalmuziek geluisterd en vooral de cd Wicked hebben we grijs gedraaid! Rond 9 uur ’s avonds waren we weer thuis. Ik had nog wel veeeeel langer in Londen willen blijven! ❤

 

Advertisements