The Wizz, TOPveldhoven

De voorstelling

Eindelijk was het dan zover! De shows op 5 en 6 juli. De show waar we het hele jaar aan hebben gewerkt. Het ging super en wat was het gaaf!

De week voor de uitvoeringen was erg druk maar al super leuk! We hebben extra repetities gehad, doorlopen, kleding passen etc. Donderdagavond hadden we een standaard repetities om nog wat scènes te oefenen, vrijdagmiddag hadden we een extra repetitie om de puntjes op de i te zetten en vrijdagavond hadden we een officiële doorloop.

Zaterdag waren we de hele dag in het theater! We hebben van alles gedaan en ’s avonds was natuurlijk de allereerste show!! Zaterdagochtend hebben we dingen klaargezet in het theater en gekeken waar alles moest staan voor de show. Hierna hebben we een uitgebreide zangopwarming en een dansopwarming gehad. Toen hebben we geluncht en daarna hebben we onze kostuums aangetrokken omdat we gingen zenderen. Iedereen kreeg natuurlijk een eigen microfoontje en deze werden getest en op je gezicht aangepast. Hierna hadden we een soundcheck en toen een echte doorloop voor het eerst in het theater! Als je de voorstelling voor het eerst in het theater speelt merk je altijd wel dingetjes op die opeens anders moeten omdat je bijvoorbeeld anders ergens tegen aan loopt of je hebt je kostuum aan de andere kant van de coulissen liggen dus je moet aan de andere kant af! Zulke dingen 😉 Al deze dingetjes werden opgelost in de laatste doorloop zodat er in de echte show niks mis ging! Na de doorloop hebben we gezamenlijk avond gegeten. Hierna werden onze haren gedaan en werd je geroepen voor de grime. We hebben vlak voor de show nog een keer Nieuwe dag met z’n alle gezongen en we kregen een peptalk van onze leraressen. En toen was het zover! Het was bijna 8 uur. De zaal begon vol te stromen. Er was stilte in de coulissen. Iedereen was zich even aan het concentreren en toen begon de band met spelen. De show was begonnen!

De show op 5 juli ging ontzettend goed! Het hele publiek was enthousiast en we hebben heel veel leuke reacties gekregen! Gelukkig mochten we nog een show op 6 juli spelen want we wilden echt niet dat dit al het einde was!

De show op zondag ging misschien nog wel beter! Omdat we al een show gehad hadden wisten we nu nog beter wat we moesten doen. De show op zondag was om 1 uur ’s middags. ’s Ochtends hebben we gepraat over de show van zaterdag en verder hebben we zang en dans opwarming gehad. Hierna moesten we al weer omkleden, naar de kapper en naar de grime!  Om 1 uur sloeg de band zijn eerste noot aan en was de show weer begonnen!

Helaas gingen de shows veel te snel. Ik had het nog wel een paar keer willen spelen!

De groep waarmee we het hele jaar hebben gewerkt was super! We hebben een heel gezellig jaar gehad met hard werken maar ook heel veel lol. Volgend jaar ga ik zeker weer mee doen want het was een fantastische ervaring!

Roar, groetjes van de laffe leeuw! 🙂

http://www.topveldhoven.nl

1977114_1473362809573342_2902514716668561939_n 10527468_1473362889573334_3793689258198120297_n2 uitvoering1 uitvoering2

Advertisements