Wie ben ik?

Welkom op mijn musical blog

Hoi allemaal!

Ik ben Ilsa Cornelis, 15 jaar (20-05-1999) en ik ben al sinds dat ik 7 jaar oud ben enorm fan van musicals. Dit enthousiasme begon toen ik voor het eerst naar de musical Tarzan ging, ik was toen 8 jaar. Hiervoor was ik al naar een paar kleinere musicals geweest, maar de grootste indruk kwam met Tarzan. Ik weet nog precies dat ik daar met vrienden heen ging en we ergens vooraan zaten. De musical begon met een harde donderslag waardoor ik nogal schrok en dacht: ‘Help!’ Maar toen de muziek begon werd ik meegenomen. Ik vond het zo ontzettend vet en heb de hele show genoten! Vanaf dit moment is echt mijn liefde voor musicals begonnen. Wat ik me ook nog goed kan herinneren is dat Jane, toen gespeeld door Chantal Janzen, van boven in de zaal binnen kwam en zingend langs de rijen naar het podium toe liep. Ik zat best dicht aan het gangpad, ‘Ik kan haar bijna aanraken,’ dacht ik toen. Ik vind elke musicalacteur of actrice enorm goed maar ben toch echt het meest fan van Chantal Janzen. Met het grote geluk dat ik vorig jaar al een knuffel van haar heb gekregen. 🙂

Entertainment vind ik ook vanaf kleins af aan al interessant, dit kwam wel iets later dan musicals maar ik vond het toen al heel leuk om naar talentenjachten en series te kijken. Als ik zoiets kijk dan kijk ik niet alleen naar het beeld, maar bedenk ook altijd wat ze dan achter de schermen doen, hoe ze het publiek bezig houden in de pauze en hoe de camera draait etc. Ik ben een paar keer naar een live opname geweest en dit vind ik heel cool! Ik houd dan ook alles in de gaten.

Zelf vind ik dansen, zingen en acteren ook heel leuk, misschien zou ik hier later iets mee willen doen maar ik zou ook net zo graag iets achter de schermen willen doen. (Vrouwelijk jong Joop van den Ende misschien ;)) Misschien kan ik ergens beginnen met het podium vegen tijdens de pauze!

Ik wil mijn enthousiasme heel graag delen en daarom ben ik ook op het idee gekomen om een blog te beginnen, voor iedereen die musicals leuk vindt maar ook verschillende dingen die met entertainment te maken hebben!

IMG-20140222-WA0002

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s